Logo boxspringkoning 82abcfa4197cc53e980aeb2e299416acd6cf5163b93c115990f51f2442e344b8
 
 
 

Informatie


Wie zijn wij?


Bed4you is een internetwinkel die alles op het gebied van slapen heeft. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in deze branche en hebben een mooie en complete collectie voor u samengesteld. Het grote voordeel is dat alles rechtstreeks vanuit de fabriek aan u wordt geleverd. Daardoor kunnen wij onze collectie aanbieden voor een lagere prijs dan in de winkel. We besparen veel kosten die winkels op bijvoorbeeld een meubelboulevard wel hebben. Wij leveren alles zelf met eigen vervoer en beschikken over een eigen magazijn, waardoor we de kosten laag kunnen houden. En dat levert natuurlijk prijsvoordeel voor u op!


Hoe te bestellen?


Als u een artikel op onze website aanklikt, kunt u alle benodigde informatie vinden. Door op de foto te klikken, wordt deze groter en verschijnen er meerdere foto’s, zodat u een goed totaalbeeld krijgt. U kunt het formulier, dat bij elk product staat, invullen en bij 'opmerkingen' de kleur, de maat of eventuele aanvullende informatie zetten. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur per mail een bevestiging, met daarop het totale overzicht, de kosten en de levertijd. Daarna kunt u de order definitief bevestigen.


Betaling

Nog een voordeel van Bed4you: u hoeft bij ons niet vooruit te betalen! Pas als het product is geleverd of bij u thuis wordt geïnstalleerd, hoeft u de factuur te voldoen. Dit mag zowel contant als met pin. Alleen bij speciaal op maat gemaakte matrassen of boxsprings vragen we een kleine aanbetaling. De kosten voor kleinere producten die per post worden verstuurd, zoals de peutermatrassen, dienen wel vooraf te worden voldaan. Deze verzenden wij via Post.nl.

Levertijd

Wij hebben niet, zoals veel winkels, 8 tot 10 weken levertijd, maar kunnen alles zeer snel leveren. Als het moet zelfs binnen 1 week! Dat geldt voor bijna de gehele collectie. We leveren veel producten rechtstreeks vanuit onze eigen voorraad, zodat we niet afhankelijk zijn van fabrikanten. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan zullen wij dat meteen aan u doorgeven.

Bezorgen

Wij werken niet met transportbedrijven, maar bezorgen al onze producten zelf met ons eigen vervoer. Daardoor kunnen we goede afspraken maken en persoonlijk contact met de klant hebben. We nemen telefonisch contact met u op om in overleg een dag en tijdstip voor de levering af te spreken. Wanneer u dat wilt, kunnen we u ook altijd een half uur van tevoren nog even bellen, zodat u precies weet wanneer u ons kunt verwachten. Vanaf € 350,00 worden alle producten gratis bezorgd. Bij een lager bedrag berekenen we € 25,00 bezorgkosten.

Montage

We kunnen ook al uw producten bij u thuis monteren, als u daar zelf niet toe in de gelegenheid bent. Mail of bel ons gerust om hier vrijblijvend de kosten van op te vragen. Omdat wij de montage zelf uitvoeren, kunnen we ook deze kosten laag houden.

Garantie

Op al onze producten krijgt u 1 tot 5 jaar garantie. Maar ook na de garantieperiode streven we altijd naar een zo goed mogelijke oplossing. Service staat bij ons hoog in het vaandel. We zullen er dus, mocht er onverhoopt een probleem zijn, alles aan doen om tot een goede oplossing te komen.

Showroom

Bij ons magazijn in Veen hebben wij een showroom, waar u op afspraak (een deel van) onze collectie kunt komen bekijken. De showroom is 7 dagen per week, zowel overdag als 's avonds, te bezoeken. Maakt u wel altijd vooraf even een afspraak via telefoonnummer 06-31229130.

Prijzen

Koopt u meerdere producten bij ons? Dan gaan we uiteraard kijken of we daar een mooie totaalprijs van kunnen maken! Mail of bel ons gerust even om te zien welk aantrekkelijk aanbod we u - geheel vrijblijvend - kunnen doen. 

Contactgegevens

KvK: 70478597 
Btw-nummer: NL858335438B01
Bankrekeningnummer: NL05RABO0156188201
Postadres: Violierstraat 11, 4261DB Wijk en Aalburg (geen bezoekadres)
Mailadres: info@debeddenkoning.nl of bed4you@live.nl

Telefoonnummer: 0416-778688
Telefoonnummer mobiel: +(31)6-31229130 (altijd bereikbaar) 

Afhaaladres en showroom (graag van tevoren even een afspraak maken!): 
Bagijnhof 26A
4264 AZ Veen (NB)

U kunt 24 uur per dag online bestellen of bellen met 06-31229130.

Bezorgkosten (vanuit Veen NB): 

Bij een bestelling boven de € 350,00: gratis bezorging.
Bij een bestelling voor minder dan € 350,00 en in België: € 25,00.
(m.u.v. de Waddeneilanden)
Peutermatrasjes worden door heel Nederland per post verstuurd voor € 10,00.

Heeft u vragen? Mail ons gerust (bed4you@live.nl) of bel naar 06-31229130.

Graag tot ziens!

 

Uw vraag